Makeover van jouw merk in één maand.

Niks is belangrijker voor de uitstraling van een zaak dan professionele branding;

een herkenbaar logo, kleuren, tekst en beeld die uitstralen waar jouw zaak voor staat. In één maand geven we je zaak een grafische makeover, zodat je helemaal klaar bent voor die knallende eerste indruk.

Week 1: Jouw merk in kaart brengen

We stellen de juiste vragen voor we beginnen aan de uitwerking. Wat moet je merk uitstralen? Wie zijn je klanten? Wat onderscheidt jouw zaak? We kijken naar best cases in jouw sector en denken na over een slimme positionering.

Op basis van ons eerste gesprek ga ik aan de slag met mijn schetsblok!

Week 2: Schetsen

Genoeg input om de creativiteit te laten vloeien. Op ons tweede gesprek toon ik een resem conceptschetsen voor jouw logo. Bijhorend doe ik een voorstel rond het bijhorende kleurenpallet en typografie.

Als we jouw top 3 hebben gevonden begin ik aan de digitale uitwerking.

Week 3&4: Grafische uitwerking

In week 3 en 4 blijven we in contact tot we de uitwerking hebben die helemaal goed voelt. We passen voor jou ook alle bestaande branding grafisch aan zoals bedrukkingen, visitekaartjes, folders en andere.

Klaar en trots als een pauw! Na ons traject vragen wij enkele minuten van jouw tijd voor een beoordeling op de verschillende aspecten van ons werk. En misschien denken we al samen na over de toekomst van jouw online verhaal? 

Prijs

€440, eenmalig

Alle rechten zijn en blijven eigendom van jouw onderneming

Inclusief

Typografie

Huisstijlgids

Baseline

Vector bestand

Embleem-versie

Contact

Vragen, of al aan het popelen om aan de slag te gaan met jouw nieuw merk? Contacteer mij via herman@rippple.be, of drop gewoon een berichtje in mijn mailbox via onderstaand formulier.