Marketingopdracht op maat

We luisteren naar uw verhaal en gaan op basis van uw wensen en budget aan de slag. Steeds op een persoonlijke en inhoudelijke manier.

freelance marketing specialisten en diensten
Performance marketing, advertising

Performance marketing

Wij maken jouw campagnes op de verschillende kanalen aan op basis van doelgroep, sector en doel. Wij denken met jou mee zodat we jouw budget zo efficiënt mogelijk inzetten. Door onze expertise en nauwe opvolging behalen we de beste resultaten voor uw bedrijf. Door middel van rapportering kan je transparant de resultaten volgen.

 
 

Social Media Beheer

Wij zorgen voor een professionele aanpak waarbij we allereerst een content planning opmaken waar we alle elementen in acht nemen om een zo volledig beeld te scheppen naar de buitenwereld omtrent jouw activiteiten. Wij stellen jouw planning op, maken de content, posten dit tijdig en zorgen ook voor de opvolging en engagement met binnenkomende reacties. Op zoek naar influencers? Wij helpen je graag!

Social media beheer
SEO & Copywriting

SEO & Copywriting

Uw zoekresultaat helpen verbeteren door zowel uw technische kant van uw website, als de on-page copywriting te optimaliseren? Laat onze experten het algoritme manipuleren en uw hoger plaatsen in de ranking. 

 

Marketingplan uittekenen

Door op strategisch niveau mee te denken zorgen we voor een duidelijke branding en USP die we als een rode draad laten visualiseren. Door middel van onze superkrachten weten we waar we jou kunnen helpen door pin-point-gewijs jouw activiteiten op elk niveau te laten groeien.

Marketingplan uittekenen
 

ONTDEK ONZE REFERENTIES HIER

  • Instagram

Download gratis onze Instagram playbook

 

Heb je interesse, vragen of meteen spontane ideeën? Laat het mij weten en ik contacteer jou voor een vrijblijvend gesprek of afspraak.

Bedankt! Ik neem snel contact met je op

Laat je contacteren

Over ons

Studio rippple bestaat uit Herman (design) en Justin (online marketing). We werken op kleine en lokale schaal wat ons toelaat om toegewijd te werken aan jouw project, aan hoge snelheid. Geef ons een seintje om een vrijblijvende afspraak in te boeken.

Komvest 40C, 8000 Brugge

+32 478 43 69 59