Marketingopdracht op maat

We luisteren naar uw verhaal en gaan op basis van uw wensen en budget aan de slag. Steeds op een persoonlijke en inhoudelijke manier.

Groupe 95@2x.png
Groupe 89@2x.png

Perfomance marketing

Wij maken jouw campagnes op de verschillende kanalen aan op basis van doelgroep, sector en doel. Wij denken met jou mee zodat we jouw budget zo efficiënt mogelijk inzetten. Door onze expertise en nauwe opvolging behalen we de beste resultaten voor uw bedrijf. Door middel van rapportering kan je transparant de resultaten volgen.

 
 

Social Media Beheer

Wij zorgen voor een professionele aanpak waarbij we allereerst een content planning opmaken waar we alle elementen in acht nemen om een zo volledig beeld te scheppen naar de buitenwereld omtrent jouw activiteiten. Wij stellen jouw planning op, maken de content, posten dit tijdig en zorgen ook voor de opvolging en engagement met binnenkomende reacties. Op zoek naar influencers? Wij helpen je graag!

Groupe 90@2x.png
Groupe 91@2x.png

Business Analyse

Jouw zaak digitaal laten schatten? Dat kan! Wij gaan met een klare kijk jouw digitale onderneming onder de loep nemen door een analyse te maken van jouw digitale kanalen. Zo weet je waar je sterktes liggen en waar je op kan verbeteren. Ontdek jouw USP en waar je jouw
zaak kunt doen groeien!

 

Marketingplan uittekenen

Door op strategisch niveau mee te denken zorgen we voor een duidelijke branding en USP die we als een rode draad laten visualiseren. Door middel van onze superkrachten weten we waar we jou kunnen helpen door pin-point-gewijs jouw activiteiten op elk niveau te laten groeien.

Groupe 92@2x.png
 

Referentie

Anne Drake - Beyond Z

“Justin is een echte expert dus hoef je je geen zorgen te maken dat er eerst nog het een en ander moet uitgezocht worden waardoor de uren in regie kunnen oplopen. Justin denkt ook mee in functie van de doelgroep die je wil bereiken. Een aanrader voor iedereen die een webshop wil opzetten.”

Download gratis onze Instagram playbook

 

Heb je interesse, vragen of meteen spontane ideeën? Laat het mij weten en ik contacteer jou voor een vrijblijvend gesprek of afspraak.

Bedankt! Ik neem snel contact met je op

Laat je contacteren

Over ons

Studio rippple bestaat uit Herman (design) en Justin (online marketing). We werken op kleine en lokale schaal wat ons toelaat om toegewijd te werken aan jouw project, aan hoge snelheid. Geef ons een seintje om een vrijblijvende afspraak in te boeken.

Komvest 40C, 8000 Brugge

+32 478 43 69 59