Jouw vertegenwoordiging online

Het is van uiterst belang om de activiteiten van jouw zaak online te laten gelden. Onderzoeken tonen aan dat 87% van alle lokale consumenten een fysieke zaak eerst online gaan opzoeken. En dat cijfer zal enkel nog stijgen.

Wij zorgen ervoor dat deze consumenten correct geïnformeerd en geprikkeld worden om uw zaak effectief fysiek te gaan bezoeken.

Google My Business Page

In België gebruikt zo’n 96% Google om een zaak op te zoeken via het internet. Wij claimen, updaten en onderhouden jouw Google My Business Pagina. We bezorgen uw klant meteen de relevante informatie en zorgen ervoor dat hij of zij bij elke klik meer interesse krijgt in uw zaak. 

Instagram

Het social media kanaal Instagram groeit elk jaar met zo’n 20% en heeft nu bijna 5 miljoen gebruikers in België. Instagram is hèt platform om de lokale consument te laten engageren in uw zaak en jouw verhaal!

 

Door constant nieuwe impulsen te geven zorg je voor heel wat visibiliteit in uw regio en word jij ‘the talk of the town’!

Facebook

Iedereen kent Facebook, maar weinigen maken er effectief goed gebruik van. Facebook overrompelt je met nieuwsfeiten waardoor het heel belangrijk is om de juiste informatie op het juiste moment aan het juiste publiek te tonen. We stellen acties op naar bestaande klanten en richten ons anderzijds op nieuwe klanten binnen het netwerk van jouw bestaande volgers.

Prijzen

Basispakket

  • Google, Facebook & Instagram

  • 3 - 5 posts per week

  • Professionele foto’s van jouw activiteiten

3 tot 12 maand

​€ 149 / maand

3 tot 12 maand

​€ 199 / maand

Premium pakket

  • Google, Facebook & Instagram

  • 5 - 7 posts per week

  • Interactie met jouw klanten

  • Persoonlijke winstcampagnes uitwerken

  • Professionele foto’s van jouw activiteiten

12 maand of langer

​€ 129 / maand

12 maand of langer

​€ 179 / maand

populairst

Contact

Nog vragen, of al aan het popelen om aan de slag te gaan met jouw online project? Contacteer mij via justin@rippple.be, of drop gewoon een berichtje in mijn mailbox via onderstaand formulier.