Jouw nieuwe website online in één maand.

Over een traject van één maand gaan wij in volle toewijding aan de slag met jouw online project. Promotiesite? Webshop? Blog? We bouwen de website op maat van jouw onderneming, noden en smaak. Tussen de verschillende fasen zitten we samen om de online versie van jouw zaak de vorm te geven die ze verdient.

Week 1: Verkenning

We stellen de juiste vragen voor we beginnen aan de uitwerking. Wat moet er bij jou vooral in de kijker staan? Wat is het doel van de website? Wat wil je uitstralen als bedrijf? We bepalen de opbouw en bijhorende inhoud. Aan de hand van een moodboard kiezen we een stijl.

Op basis van ons eerste gesprek ga ik aan de slag!

Week 2&3: Uitwerking

We blijven iteratief te werk gaan. Eerst maken wij een drietal homepagina's voor jou op om uit te kiezen. Pas wanneer de stijl jou helemaal warm maakt, gaan we aan de slag met de volledige uitwerking.

 

Week 3... Er is een website! Tijd om eens grondig door de pagina's te gaan en de laatste aanpassingen op te lijsten.

Week 4: Puntjes op de i

We laten de nieuwe website even bezinken. Net lang genoeg om alles te detecteren dat anders en beter kan. In week 4 voeren wij alle aanpassingen door. De kers op de taart!

Nu zijn we helemaal klaar om live te gaan. Na ons traject vragen wij enkele minuten van jouw tijd voor een beoordeling op de verschillende aspecten van ons werk. En misschien denken we al samen na over de toekomst van jouw online verhaal? 

 

Prijs

€1600, eenmalig

€89, halfjaarlijkse kost (hosting & licentie)

Alle rechten zijn en blijven eigendom van jouw onderneming

Inclusief

Standaard illustraties

Standaard beelden

Domeinnaam

https Secure protocol

Mobiele versie

SEO optimalisatie

Hosting

3-tal basisaanpassingen per jaar

Contact

Nog vragen, of al aan het popelen om aan de slag te gaan met jouw online project? Contacteer mij via herman@rippple.be, of drop gewoon een berichtje in mijn mailbox via onderstaand formulier.